آموزش ساخت پیام رسان با پایتون

آموزش ساخت پیام رسان با پایتون
پایتون یک زبان برنامه نویسی قدرتمند و شی گرا می باشد که دارای کتابخانه های متفاوتی است از جمله socket , tkinter ,thrading . که ما در این دوره به کار با آنها می پردازیم .
تو این دوره من به شما دوستان عزیز آموزش می دهم که چطور بیایم و با استفاده از کتابخانه های بالا یک پیامرسان ساده طراحی کنیم و بین دو سیستم متفاوت با هم چت کنیم و بعد کد پایتونی خودمون رو به فایل exe تغیر بدیم تا بتونیم نرم افزاری که با پایتون ساختیم رو منتشر کنیم .
قابلیت کتاب خانه thrading چیست
در حوزهی برنامه نویسی، یک نخ (thread) کوچک ترین واحد اجرایی مستقل است. یک برنامه با استفاده از نخها میتواند به صورت همزمان به اجرای چندین عملیات در یک فضای فرایند بپردازد. یک نخ دارای یک نقطهی شروع، دنبالهی اجرا و یک نتیجه است و همچنین دارای نشانگر دستورالعمل است که وضعیت فعلی نخ را نگه داشته و ترتیب اجرای دستورات بعدی را کنترل میکند. بنابراین توانایی یک فرایند برای اجرای چندین نخ به صورت موازی را میتوان چند نخی (multithreading) نامید. چند نخی میتواند عملکرد هر برنامه را به صورت قابل توجهی بهبود ببخشد. مکانیزم برنامه نویسی چند نخی در پایتون بسیار ساده بوده و به راحتی قابل یادگیری است.
قابلیت کتب خانه socket چیست
در پایتون، برنامه نویسی سوکت (Socket Programming) با استفاده از کتابخانهی استاندارد سوکت (socket) امکانپذیر است. در این قسمت با زبان پایتون کارخودمون را شروع میکنیم و این کتابخانه را به شما معرفی میکنیم. در برنامه نویسی سوکت به طور معمول نیاز به برنامه نویسی در دو سمت سرور (Server) و کلاینت (Client) داریم، هر چند امکان برقراری ارتباطات غیر کلاینت-سروری نیز وجود دارد. ما ابتدا کدهای سمت سرور و سپس سمت کلاینت را برنامه نویسی میکنیم.
به زودی….
دیدگاهتان را بنویسید